Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (5.19 secunde)
Autoritatile statului, cu dotari tehnice de ultima generatie cumparate cu sute de milioane de euro din bani publici, au lipsit insa cu desavarsire, supravietuitorii fiind gasiti si salvati de localnici printr-o intamplare fericita.
VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta. ... Cu toate acestea, tumoarea cerebrala poate aparea la orice varsta, iar anumite tipuri apar aproape exclusiv la copii.
wall-street.ro: Severina Pascu, sefa UPC Romania, devine CEO al companiei si in Ungaria Severina Pascu va conduce un business cu venituri de circa 392 de milioane de dolari anul trecut.
Gica Hagi a intrat in direct prin telefon la Telekom Sport si a dezvaluit ca a refuzat oferta lui Razvan Burleanu, de a deveni selectionerul echipei nationale.
Dorinel Munteanu stie cine ar fi avut loc din actuala nationala in Generatia de Aur Dorinel Munteanu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a vorbit despre Ladislau Boloni, cel care este in discutii sa preia nationala.
Antrenorul de 68 de ani a venit la Bucuresti pentru a negocia cu FRF, iar zilele urmatoare se asteapta un raspuns oficial in privinta semnaturii lui. ... Raspunsul poate sa-l dea si prin telefon, prin avocati.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. ... Viteza cu care s-au extins competitorii nostri si criza economica sunt cele care ne-au franat expansiunea retelei de hipermarketuri la nivel local", afirma Lespagnol.
Potrivit acestuia, dezvoltarea a respectat politica de apropiere fata de clienti, urmarind marirea retelei de agentii bancare in cartiere.
Sistarea actualizarilor pentru Windows XP - implicatii si riscuri Incepand de azi, 9 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, remedieri, sau suport pentru clienti, gratuit sau contra cost, pentru sistemul de operare Windows XP.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
It.bzi.ro: ... articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS.
Banca Nationala a Romaniei a anuntat ieri ca-si mentine pozitia privind acordarea accesului nerezidentilor la depozitele in lei pe termen scurt in prima parte a acestui an, considerand inoportuna o noua amanare a liberalizarii contului de capital, sustin surse apropiate negocierilor cu FMI, preluate de Mediafax.
Pornind de la ideea ca Doljul nu este un judet sarac, facand parte din categoria celor cu resurse, reprezentantii BNR Dolj sunt de parere ca daca ar fi locuri de munca mai multe, judetul ar putea probabil sa atraga mult mai multe resurse financiare decat pana acum.
Goana românilor dupa credite si a bancilor dupa noi clienti pune pe roate o noua afacere: ... Fondurile UE aduc cu ele si o piata de consultanta de trei miliarde de euro. ... În goana lor dupa clienti, bancile tind sa foloseasca si colaboratori din afara.
Goana românilor dupa credite si a bancilor dupa noi clienti pune pe roate o noua afacere: ... Fondurile UE aduc cu ele si o piata de consultanta de trei miliarde de euro. ... În goana lor dupa clienti, bancile tind sa foloseasca si colaboratori din afara.
Afaceristii de top cumpara actiuni ale companiilor cu lichiditate mare, de regula, la SIF-uri si banci. ... Cumpara actiuni la un numar nici prea mare, dar nici prea mic de firme, pentru a le putea avea sub supraveghere pe perioade mari.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cumpara numai cei cu rate în euro.Piata valutara s-a domolit instantaneu când un euro a ajuns la 3,941 lei - cursul oficial al Bancii Nationale a României (BNR).
Dacia va lansa un model cu motor electric peste un numar bun de ani cand tehnologiile de productie ale unei astfel de masini vor costa mult mai putin.
google-analytics.com